top of page
ארכיטקטורה שחור.jpg

מאי אדי

מטבעם של דברים

בהנחיית אדר' אמיר שהם

הפרויקט בקיבוץ עין חרוד, משלב בין חינוך, תרבות המזון וקיימות. בפרויקט חקלאות מסורתית ומודרנית, התוצרת הטרייה מועברת לסדנאות ולמסעדות במקום, בהן מודגמים מגוון השימושים האפשריים מהתוצרת:  ייבוש, שימור, כבישה ויצירת מנות אוכל. כך, הפרויקט מציג למבקרים את עקרונות "מהחווה לשולחן" בצורה מעשית וחווייתית, במטרה ליצור חיבור עמוק יותר בין האדם לטבע ולגבש את הקהילה המקומית. 

bottom of page